Υπηρεσίες
Καλογράνης Lifts
Εγκατάσταση - Συντήρηση - Επισκευή Ανελκυστήρων | Βόρεια Προάστια, Αττική
 
Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία μελέτη, εγκατάσταση ή συντήρησης ανελκυστήρα ή ανυψωτικού συστήματος για τη Νέα Ερυθραία, την Κηφισιά και όλα τα Βόρεια Προάστια Αττική.
 
Μελέτη - Εγκατάσταση Ανελκυστήρα

Με γνώση κι πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των ανελκυστήρων, η εταιρεία του κου. Καλογράνη, που δραστηριοποιείται στη Νέα Ερυθραία και πιο συγκεκριμένα στο Λυθρί 21, μελετά και προτείνει την κατάλληλη λύση για εσωτερικό οικιακό ή επαγγελματικό ανελκυστήρα, ανυψωτικό ή ανελκυστήρα για ΑΜΕΑ, βιομηχανικής χρήσης και κάθε άλου έιδους ανελκυστήρα, ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας.
 
Συντήρηση Ανελκυστήρα
 

Η σωστή και ασφαλής λειτουργία του ανελκυστήρα εξαρτάται από την τακτική του συντήρηση. Η μη ορθή συντήρηση ή ακόμα χειρότερα η παράλειψη συντήρησης του, επιταχύνει τη φθορά και αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισης βλαβών.

Το έμπειρο συνεργείο μας εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του ανελκυστήρα και των ανυψωτικών συστημάτων, με συνέπεια και επαγγελματισμό.


Φιλοσοφία μας και πρωταρχικός μας στόχος η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού μας πελάτη, γεγονός που επιβεβαιώνουν οι σχέσεις συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια!

 
Σας εξυπηρετούμε 24 ώρες το 24ωρο!
Επιλέξτε ανάμεσα στο σύνολο των υπηρεσιών μας ή των πακέτων προσφοράς σε ανταγωνιστικές τιμές!

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, Χ. Καλογράνης.